ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι και τα λαχανικά με τις 2 κούπες νερό και αλάτι να βράσουν, μέχρι το ρύζι να πιει τα υγρά. Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, και στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό ή το λαδι και τα αφήνουμε σε 1 πιάτο. Οτάν το ρύζι μαγειρευτεί σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τον τόνο με το κρεμμυδάκι το ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε καλά ώστε τα υλικά να αναμειχτούν σωστά και στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και λίγο λαδί. Αφού ανακατέψαμε σερβίρουμε. Καλή μας όρεξη!